Loading...

Greenliner

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit bij het printen. Bij Optimum Group™ Opti-Label begrijpen wij onze klanten en hun wens om herbruikbare verpakkingen te gebruiken. Daarom bieden wij voor elke segment duurzame printoplossingen met groene materialen. Met onze etiketten kunt u bijvoorbeeld glas gemakkelijk hergebruiken, omdat ze gemakkelijk afwasbaar zijn. Daarnaast streven we er altijd naar om besparing van materiaal mogelijk te maken.

Greenliner, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Print milieubewust en bespaar kosten met onze duurzame etiketten. Door dunne basismaterialen en grondstofbesparende inkt te gebruiken, maken wij meer etiketten per rol mogelijk en verminderen wij het afval. Kies Optimum Group™ Opti-Label als uw partner voor duurzaam printen. Wij bieden u innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Bij Optimum Group™ zetten we ons actief in voor een duurzame toekomst en dragen we, met onze innovatieve producten, bij aan duurzaam ondernemen. Ontdek onze steeds groeiende reeks geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen. Met ons Optimum Green™ portfolio bieden wij u geschikte producten, die perfect aansluiten bij uw MVO-strategie. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst en duurzaam ondernemen mogelijk maken.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Onze ideeën en mogelijkheden zullen u inspireren! Bij Optimum Group™ Opti-Label leggen we grote nadruk op duurzaamheid, in elk opzicht. Bij elke beslissing houden wij niet alleen rekening met het milieu, maar ook met economische en sociale aspecten, om baanbrekende normen vast te stellen voor een duurzamere toekomst. Overtuig uzelf en ontdek ons milieuvriendelijke portfolio!

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Wij danken onze leidende marktpositie aan ons jarenlange MVO-beleid en de ontwikkeling van duurzame producten. Samen met u willen wij duurzaamheid verder bevorderen en onze maatschappelijke betrokkenheid tonen op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Lokaal steunen we goede doelen, zoals bijvoorbeeld de Duchenne Musculaire Dystrofie Run. Op nationaal niveau werken we samen met Staatsbosbeheer via Club Groeneveld, een netwerk voor progressieve leiders van grote organisaties.

WebwinkelWebwinkel