Loading...

Druktechniek

Optimum Group™ Opti-Label biedt de druktechniek flexo voor elke behoefte, oppervlak en situatie. Daarbij richten we ons voortdurend op innovatie en testen we nieuwe mogelijkheden, om u altijd de beste resultaten te kunnen bieden.

Druktechniek, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechniek van Optimum Group™ Opti-Label

Bij Optimum Group™ Opti-Label vindt u de juiste druktechnologie, die aansluit bij uw eisen. Wij zorgen ervoor, dat uw boodschap perfect overkomt op elk oppervlak. Met onze etiketten en verpakkingen krijgen uw producten de juiste informatie, specifiek afgestemd op uw segment. Daarbij letten we altijd op het milieu en passen we duurzame materialen toe. Ook de levensmiddelenindustrie, de detailhandel en de farmaceutische industrie profiteren van onze dienstverlening.

Bij Optimum Group™ Opti-Label bieden wij u de druktechniek flexodruk, om zo goed mogelijk aan uw individuele eisen te kunnen voldoen. Flexodruk staat garant voor een uitstekende kwaliteit en veelzijdige mogelijkheden. Bij ons kunt u een flexibele aanpassing aan uw eisen verwachten, evenals een intensieve samenwerking om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Maak uw etiketten speciaal! Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw etiketten, direct tijdens het drukken, of na het drukken, op verschillende manieren af te werken. Of u nu extra glans wilt, voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling, of uw etiketten wilt beschermen tegen milieu-invloeden - Wij bieden u er de oplossingen voor, zoals onzichtbare laminaatlagen of laklagen. Ook perforaties voor gemakkelijk afscheuren, of een extravagante look met koude of warme folie zijn mogelijk. Geef uw etiketten dat beetje extra en maak ze opvallend!

onze oplossingen

Optimum Group™ Opti-Label staat voor innovatie, duurzaamheid en milieuvriendelijke materialen. Met onze unieke Handy Handle bieden we een milieubewust, opvallend en robuust verpakkingsontwerp, dat conventionele verpakkingen in de schaduw stelt. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en nodigen u uit om samen met ons te zoeken naar innovatieve oplossingen.

bel met onze experts

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel