Loading...

Pharma

In de farmaceutische industrie behoren kwaliteit en betrouwbaarheid tot de belangrijkste aspecten. Het is van cruciaal belang dat de informatie op de medicijndoosjes foutloos is. Bij Optimum Group™ Opti-Label bieden wij u verpakkingsoplossingen en etiketten, die onder speciale omstandigheden worden geproduceerd, zodat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze producten stellen u in staat om efficiënt te voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en bieden ook een milieuvriendelijke oplossing.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Met de zelfklevende etiketten van Optimum Group™ Opti-Label voldoet u aan de hoogste kwaliteitsnormen in de farmaceutische industrie. Onze etiketten bevatten alle noodzakelijke productkenmerken, actieve ingrediënten en een duidelijk zichtbare barcode. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om het etiket gedeeltelijk te verwijderen en over te dragen aan het dossier van de patiënt. Een correcte nummering is voor ons vanzelfsprekend en op verzoek nummeren wij elk etiket.

neem contact met ons op

Met de milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Opti-Label maakt u een duurzame keuze. Ook in de farmaceutische industrie zetten wij ons in voor het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van restafval. Kies voor duurzaamheid en daarom voor Optimum Group™ Opti-Label als uw partner voor hoogwaardige en milieuvriendelijke verpakkingen.

Met Optimum Group™ Opti-Label heeft u een flexibele en betrouwbare partner aan uw zijde, die gespecialiseerd is in de eisen van de farmaceutische industrie. Wij bieden u een breed scala aan etiketten en verpakkingsoplossingen, die voldoen aan alle strenge regels en voorschriften. Onze drukkerijgroep stelt ons in staat om op korte termijn betrouwbaar nieuwe etiketten voor specifieke geneesmiddelen te produceren. Wij controleren elk etiket op constructie en materiaal, zodat het perfect op de verpakking past en aan uw eisen voldoet.

vraag naar de mogelijkheden

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel