Loading...

Verduurzaming

Bij Optimum Group™ Opti-Label weten we dat duurzaamheid in drukwerk steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Daarom bieden wij milieuvriendelijke etiketten aan, die niet alleen recycleerbaar zijn, maar ook gemakkelijk losgemaakt kunnen worden, waardoor ze ideaal zijn voor hergebruik op glazen verpakkingen of andere verpakkingen. Het is ons doel, om de ecologische voetafdruk van uw producten te minimaliseren en tegelijkertijd de hoogste afdrukkwaliteit te bieden.

Verduurzaming, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook tal van voordelen voor uw bedrijf. Met onze dunne basismaterialen en milieuvriendelijke inkten kunt u nu meer etiketten per rol printen, waardoor u kostbare tijd en geld bespaart. Optimum Group™ Opti-Label is uw betrouwbare partner voor een duurzame toekomst.

Als uw betrouwbare partner, gaan wij bij Optimum Group™ Opti-Label in op uw individuele eisen en bieden wij u verpakkingsoplossingen op maat. Wij weten, dat elke klant unieke eisen heeft en doen er alles aan om daaraan tegemoet te komen. Onze uitgebreide analyses en testen zorgen ervoor dat we de beste oplossing vinden voor uw product.

brainstorm met ons

Print milieuvriendelijk en bespaar ruimte! Door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken, bespaart u niet alleen afval, maar ook kostbare opslagruimte en transportkosten. Vertrouw op onze duurzame printoplossingen en profiteer van de positieve effecten voor het milieu en uw bedrijf.

meer over onze supplytechniek

Als verantwoordelijk bedrijf zetten we ons in voor duurzaamheid en voor een toekomst die het waard is om geleefd te worden. Ons MVO-beleid is gebaseerd op het principe van milieubewust handelen en dringt door in al onze bedrijfsactiviteiten. We hebben het Greenliner-programma ontwikkeld, om onze bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu. Met dit programma kunnen uw klanten het dragermateriaal van onze etiketten op een milieuvriendelijke manier recyclen.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ervaar met onze producten een milieubewust alternatief voor uw bedrijf. Ons Optimum Green portfolio omvat een steeds groeiend assortiment duurzame verpakkingen en etiketten. Vertrouw op ons en lever een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Laat u inspireren door onze duurzame ideeën en mogelijkheden! Bij Optimum Group™ Opti-Label richten we ons, bij al onze beslissingen, in gelijke mate op milieu-, economische en sociale aspecten en creëren we baanbrekende normen voor een duurzamere toekomst.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Als pionier op het gebied van duurzaamheid, zet Optimum Group™ Opti-Label zich al jaren in voor een verantwoord MVO-beleid en de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. Samen met u werken we aan het bevorderen van duurzaamheid en tonen we onze betrokkenheid bij onze samenleving op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Lokaal steunen wij goede doelen, zoals een sponsorloop voor Duchenne spierdystrofie. Op nationaal niveau werken we nauw samen met Staatsbosbeheer en maken we deel uit van Club Groeneveld, een netwerk voor innovatieve leiders van grote organisaties.

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel