Loading...

Retail & E-commerce

Met de duurzame verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Opti-Label kunt u uw producten onderscheiden van de concurrentie. Onze flexibele en milieuvriendelijke etiketten en verpakkingen zijn speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en een vlotte verwerking te garanderen. Wij zoeken samen met u naar creatieve oplossingen, die voldoen aan uw ecologische eisen en tegelijkertijd esthetisch verantwoord zijn.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Bij Optimum Group™ Opti-Label begrijpen we, dat een vlotte verzending van uw goederen van het grootste belang is. Daarom bieden wij u individuele etiketten, die perfect zijn afgestemd op uw producten. Onze modernste druktechnologieën, zoals flexo-, folie-, thermotransfer en digitaal drukken, maken een optimale kwaliteit mogelijk, tegen een aantrekkelijke prijs. Wij komen tegemoet aan uw individuele wensen en bieden ook de mogelijkheid van perforaties aan, waarmee u gemakkelijk individuele etiketten kunt losmaken.

meer over onze druktechnieken

Met Optimum Group™ Opti-Label heeft u een betrouwbare partner voor een soepele supply chain. Wij bieden u het hoogste serviceniveau met snelle en flexibele reactietijden bij inventariswijzigingen. Onze verschillende productielocaties stellen ons in staat om optimaal aan uw behoeften te voldoen en samen met u uw doelen te bereiken.

lees meer over onze leveringszekerheid

Zorg voor het milieu en voldoe tegelijkertijd aan de behoeften van uw klanten! Onze milieuvriendelijke verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar, om de impact op het milieu te minimaliseren. Onze dunne RAF NXT etiketten zorgen voor een hoger aantal etiketten per rol en minder afval. Bij Optimum Group™ Opti-Label bieden wij u duurzame verpakkingsoplossingen, die voldoen aan de meest veeleisende eisen van uw klanten.

Optimum Group™ Opti-Label is een opkomend bedrijf met innovatief denken en handelen. Met onze grote productiecapaciteiten kunnen wij voldoen aan de veranderende eisen van de markt. Onze duurzame verpakkingsoplossingen en etiketten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en innovatief. We hebben onze blik altijd op de toekomst gericht gehouden.

meer over verduurzaming

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel