Loading...

Food & Feed

Wij bieden op maat gemaakte verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen en diervoeding die niet alleen veilig, maar ook milieuvriendelijk en opvallend zijn. Onze zelfklevende etiketten voldoen aan de strenge BRC-richtlijnen voor een correcte ingrediëntendeclaratie en worden geproduceerd met milieuvriendelijke inkten en biologisch papier. Met onze oplossingen kunt u de uitstraling van uw merk verbeteren en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan duurzaamheid.

Food & Feed, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Wij kunnen u voor uw processen een uitstekend serviceniveau garanderen. Wij garanderen snelle levertijden en een uitstekend voorraadbeheer, zodat u altijd hoogwaardige oplossingen ontvangt wanneer u ze nodig heeft. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en wij zijn er trots op, een betrouwbare zakenpartner te zijn. Laten we samenwerken, om aan uw eisen te voldoen en uw processen te optimaliseren.

neem contact met ons op

Aan milieuvriendelijke verpakkingen worden steeds hogere eisen gesteld. Met onze etiketten geeft u uw product niet alleen een verfijnde uitstraling, maar maakt u ook een duurzame keuze. Onze duurzame bedrijfsprocessen zijn meermaals gecertificeerd - U kunt op ons rekenen voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen!

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel