Loading...

Segmenten

Maak een statement met de producten van Optimum Group™ Opti-Label en trek de aandacht! Wij zijn er trots op, dat we in bijna alle segmenten vertegenwoordigd zijn en garanderen de oplossing die aansluit bij uw eisen.

Segmenten, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ in talrijke segmenten

Optimaliseer de verpakkings- en etiketteringsprocessen van uw producten met duurzame totaaloplossingen van Optimum Group™ Opti-Label! Overtuig uw klanten met een indrukwekkende uitstraling, die ook nog eens milieuvriendelijk is. Onze etiketten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en worden bedrukt met milieuvriendelijke inkt, zodat uw producten er niet alleen goed uitzien op het schap, maar ook het milieu sparen. Wij streven ernaar, om u in elke fase - van productie tot verkoop - duurzame oplossingen te bieden en uw ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Meest bekeken producten

DHL-etiketten, Dunnere etiketten, Optimum Group™ Opti-Label, Etiketten, Flexibele verpakking

Blanco etiketten

Snelheid, efficiëntie en zekerheid zijn belangrijke kenmerken in de logistiek. We ondersteunen u met de juiste etiketten, zodat uw producten altijd op de juiste weg zijn naar uw klanten.

lees meer
EasyTake etiketten, Handy Handle, Optimum Group™ Opti-Label, Etiketten, Flexibele verpakking

Bedrukte etiketten

Maak een keuze uit verschillende materialen, formaten, kleefstoffen en opdrukken, en een ontwerp op maat. Met ons brede kleurengamma kunnen we probleemloos kleine en grote drukopdrachten aan. Geef uw producten net dat beetje extra en laat u adviseren door onze experts.

lees meer
A4-vellen, Blanco etiketten, Optimum Group™ Opti-Label, Etiketten, Flexibele verpakking

A4-vellen

Naast etiketten op rol, produceren wij voor u ook onbedrukte of bedrukte etiketten van hoge kwaliteit op A4-vellen, die u als afzonderlijke etiketten kunt gebruiken of kunt voorsnijden tot meerdere etiketten.

lees meer

Oplossingen voor ieder segment

Duurzaam drukken en groene materialen

Kies nu voor meer etiketten op minder rollen en bescherm daarbij het milieu! Onze duurzame etiketten zijn een milieuvriendelijk alternatief.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™ Opti-Label

Met Optimum Group™ Opti-Label krijgt u op maat gemaakte druktechnologieën, die perfect zijn afgestemd op uw individuele eisen.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor etiketten en verpakkingsmateriaal. Ook al is het maar een klein onderdeel van uw product of dienst, wij weten hoe belangrijk deze elementen zijn.

lees meer

Optimum Group™ Opti-Label zet zich optimaal in

Wij weten dat elk marktsegment zijn eigen uitdagingen heeft. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten, om voor hen oplossingen op maat te vinden.

lees meer

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel