Loading...

Onze diensten bij Opti-Label zijn snel en efficiënt!

Opti-Label is uw partner voor hoogwaardige zelfklevende etiketten met snelle en betrouwbare service tegen de beste prijs. 

Tell me more Onze diensten bij Opti-Label zijn snel en efficiënt!
Onze diensten bij Opti-Label zijn snel en efficiënt!, Optimum Group™ Opti-Label, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

We kunnen bijzonder goed omgaan met druk

Optimum Group™ Opti-Label uit Almere

Sinds onze oprichting in 1998 hebben wij ons ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige etiketten voor vrijwel alle segmenten. We zijn er trots op, dat we onze klanten al meer dan 23 jaar individuele oplossingen kunnen bieden voor hun specifieke eisen. Met de modernste technologie, snelle productie en een toegewijd team zetten wij ons in voor kwaliteit en service. Onze focus is erop gericht, onze klanten een betrouwbaar partnerschap te bieden, om hun producten op de best mogelijke manier te presenteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan uw eisen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen - Want wij bieden de beste kwaliteit, rechtstreeks van de rol.

Altijd in beweging

Zie de passie die blijft hangen

Momentopnamen van kwaliteit

Inzicht in onze dagelijkse werkzaamheden

Ontdek hoe wij ons onderscheiden door innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Certificeringen

De veiligheid en kwaliteit van onze producten heeft bij ons de hoogste prioriteit. Optimum Group™ Opti-Label is gecertificeerd volgens internationaal erkende ISO-normen en de BRC (globale standaard voor veiligheid van levensmiddelen). U kunt erop vertrouwen, dat onze producten altijd voldoen aan de hoogste normen.

Samen meer bereiken

Wij maken deel uit van de Optimum Group™

Groei, ontwikkeling en het streven naar steeds toenemende kwaliteit zijn de pijlers van ons werk en de reden om ons te verbinden met gelijkgestemde drukkers in heel Europa. We zijn er trots op dat we, als onderdeel van de Optimum Group™, aan onze klanten ons serviceniveau, onze internationale aanwezigheid, een breder aanbod en een verhoogde productiecapaciteit kunnen aanbieden. Profiteert u van deze productvariëteit, speciale niche-oplossingen, meer flexibiliteit en nog snellere levertijden, bij een voortdurend toenemende kwaliteit.

Lees meer

Maak kennis met ons!

We kijken ernaar uit om u en uw project te leren kennen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Offerte aanvragen Maak kennis met ons!
WebwinkelWebwinkel